18 Haziran 2014 Çarşamba

Apple, yeni ürünü ile rakiplerine meydan okudu

Apple, yeni ürünü ile rakiplerine meydan okudu


18 Haziran 2014, Çarşamba
Apple bugün Amerika'da 2.999 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak yeni 21.5 inç iMac’i duyurdu. Yeni üründe ultra incelikten taviz vermeyen şirket, rakiplerine de meydan okuyor.
Yeni 21.5 inç iMac, Turbo Boost'la hızı 2.7 GHz'e kadar çıkabilen bir 1.4 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 işlemciye, Intel HD 5000 grafiklere, 8 GB belleğe ve 500 GB sabit diske sahip.  Yüksek performanslı çevre birimleri desteği için tüm iMac modellerinde yeni nesil 802.11ac Wi-Fi, iki Thunderbolt kapısı ve dört USB 3.0 kapısı bulunuyor. iLife ve iWork her yeni Mac'le birlikte ücretsiz olarak geliyor. iLife; iMovie ile favori videolarınızı düzenlemenizi, GarageBand ile yeni müzikler oluşturmanızı veya piyano ya da gitar öğrenmenizi, iPhoto ile en iyi çekimlerinizi düzenlemenizi ve paylaşmanızı sağlıyor. iWork üretkenlik uygulamaları Pages, Numbers ve Keynote muhteşem belgeler, hesap tabloları ve sunumlar oluşturmayı, düzenlemeyi ve paylaşmayı kolaylaştırır. iCloud için iWork beta ile iPhone veya iPad'de bir belge oluşturabilir, bu belgeyi Mac'inizde düzenleyebilir ve PC kullanan arkadaşlarınızla bile işbirliği yapabilirsiniz.
Her Mac dünyanın en gelişmiş işletim sistemi olan OS X ile gelir. OS X her Mac'te yerleşik olarak bulunan güçlü teknolojilerden sonuna kadar yararlanırken kolay kullanılacak şekilde tasarlandı. OS X Yosemite’nin son sürümü bu sonbahar Mac App Store’dan ücretsiz olarak edinilebilecek.
Fiyat ve Bulunabilirlik
21.5 inç iMac, bugünden itibaren Apple Online Store’da, Apple Store’larda ve belirli Apple yetkili satıcılarında satışa sunulacak. 2.999 TL’den başlayan fiyatlarla (KDV hariç 2.455,58 TL) sunulan yeni iMac, hızı Turbo Boost’la 2.7 GHz’e ulaşan 1.4 GHz işlemciye, 8 GB belleğe ve 500 GB sabit diske sahip. Siparişe göre yapılandırma seçenekleri arasında 1 TB sabit disk, 1 TB Fusion Drive ve 256 GB’a kadar flash depolama bulunuyor. Ek teknik özellikleri, siparişe göre yapılandırma seçenekleri ve aksesuarlar www.apple.com/imac adresinde bulunabilir.
Apple dünyanın en iyi kişisel bilgisayarları olan Mac'leri ve OS X, iLife, iWork ve profesyonel yazılımları tasarlar.  Apple, iPod'ları ve iTunes çevrimiçi mağazasıyla dijital müzik devriminin lideridir.  Apple çığır açan iPhone ve App Store ile cep telefonunu yeniden icat etmiştir ve iPad ile mobil ortam ve bilgi işlem cihazlarının geleceğini tanımlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aşağıdaki kısımdan yorum yapabilir anlamadığınız yeri sorabilirsiniz.
Özelden ulaşmak isteyen ekuru36@gmail.com adresinden bana ulaşabilir.